Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Novostavba domu - obchodný priestor aj bývanie

Ulica: špačince
Obec: Špačince
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
389 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Slovakia Properties vám ponúka na predaj nehnuteľnosť ako zaujímavú investičnú príležitosť. V exkluzívnom zastúpení majiteľa novostavbu dvojpodlažného rodinného domu v obci Špačince v okrese Trnava.

Naša ponuka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, len 5 minút autom od Trnavy a s veľmi dobrým napojením na diaľničný obchvat. Obec Špačince ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - materská škola základná škola, potraviny, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia.

Nehnuteľnosť je situovaná v peknej a príjemnej novovybudovanej lokalite rodinných domov hneď vedľa detského ihriska s preliezkami. Je to ideálna lokalita pre prevádzkovanie kaviarne, nakoľko takáto prevádzka v obci chýba a je žiadaná. Pozemok má výmeru spolu 418 m2, zastavaná plocha je 106 m2.

Prízemie je funkčne a priestorovo prispôsobené prevádzkovaniu kaviarne, poschodie tvorí 3 izbovú bytovú jednotku. V galérii sa nachádzajú vizualizácie kaviarne a časti bytovej jednotky. Na liste vlastníctva evidované ako rodinný dom s kaviarňou, pre potreby hypotekárneho úveru je možné vykonať zmenu na len rodinný dom.

K dispozícii máme aj vizualizáciu interiéru, zašleme na vyžiadanie.

Pred budovou sa nachádza niekoľko parkovacích miest. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS, je skolaudovaná. Optický internet. Kúrenie je zabezpečené kvalitným plynovým kotlom na každom podlaží s teplovodným podlahovým vykurovaním. 

DISPOZÍCIA prízemia:

vstupná chodba, toalety, kuchynka, technická miestnosť, sklad, veľký priestor na sedenie s barom, veľké okná ktoré sa dajú otvoriť a v lete prepojiť s vonkajšou časťou terasy.

DISPOZÍCIA poschodia:

vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, 2 izby, samostatné WC, kúpeľňa.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve fyzickej osoby.

Naše odporúčanie: ideálna nehnuteľnosť na podnikateľské účely, ale aj na bývanie. Dom sa dá stavebne prispôsobiť a vytvoriť tak rodinný dom bez kaviarne. Výborný pomer lokalita/ cena/ kvalita stavby.

Radi vám zodpovieme viac otázok a privítame na osobnej obhliadke, ktorú je možné vopred si dohotnúť na uvedenom telefónnom čísle: 0911 33 55 00. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
418 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet podlaží:
2
Energetický certifikát:
A
Parkovanie:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

konateľka, realitná maklérka

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • rusr

Zakladateľka mediálno-realitnej spoločnosti Mgr. Klaudia Gregušová, MBA vyštudovala právnickú fakultu a ukončila postgraduálne štúdium executive Master of business administration na filiálke Varšavskej univerzity - fakulty manažmentu v Prešove. Skúsenosti na trhu s realitami má aktívne viac ako 5 rokov. Riaditeľka spoločnosti vedie team siedmich maklérov v pobočkách Bratislava, Nitra a Poprad.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti