Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Najlepšia cena! Na predaj 3 izb. byt, Párovce

Ulica: Vodná
Mestská časť: Párovce
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj  3 izbový byt v lokalite Párovce.

Byt má celkovú výmeru 64 m2 (z toho 2 m2 pivnica) a nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne, oddeleného WC, priechodnej obývacej miestnosti s menším balkónom a 2 nepriechodných izieb (spálňa, detská izba). Byt bol pred časom kompletne zrekonštruovaný.

Plastové okná, vymenené elektrické rozvody, podlahy: obnovené drevené parkety, keramická dlažba. Výhodou sú nízke mesačné náklady. Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný: zateplenie, fasáda, strecha. V marci bude dokončený bezbariérový prístup a novovybudovaný výťah. Bezproblémové verejné parkovanie.

Lokalita ponúka novému majiteľovi kompletnú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza park, cyklotrasa, v pešej dostupnosti hrad, divadlo, pešia zóna, viaceré detské ihriská. Ďalej sa v blízkosti bytu nachádza gymnázium, základná škola, materská škola, potraviny, lekáreň, čerpacia stanica, pohostinstvo, obchodný dom OC Galéria, diaľnica, atď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
64 m2
Stav:
úplne prerobený
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
64 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

konateľka, realitná maklérka

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • rusr

Zakladateľka mediálno-realitnej spoločnosti Mgr. Klaudia Gregušová, MBA vyštudovala právnickú fakultu a ukončila postgraduálne štúdium executive Master of business administration na filiálke Varšavskej univerzity - fakulty manažmentu v Prešove. Skúsenosti na trhu s realitami má aktívne viac ako 5 rokov. Riaditeľka spoločnosti vedie team siedmich maklérov v pobočkách Bratislava, Nitra a Poprad.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti