Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kacnelária Slovakia PROPERTIES vám ponúka na predaj exkluzívnu nehnuteľnosť. Ide o rodinný dom v obci Čechynce, vzdialenej od centra Nitry 12 minút autom.

Táto nehnuteľnosť má dva samostatné vstupy, veľkú garáž na jedno auto a parkovanie pred domom pre ďalšie 2 autá. Je to novšia lokalita rodinných domov. Dom je napojený na všetky IS, má podlahové vykurovanie, plynový kotol. V oboch častiach domu sa nachádzajú plne funčné krby s komínmi. Dá sa považovať za dvojgeneračný keďže má dva samostatné vstupy.

Exteriér disponuje krásnou zeleňou, chodníčkami, prekrytou terasou. 

Celková zastavaná plocha domu: 232 m2, plus pozemok o výmere 408 m2. Spolu teda o výmere 640 m2. Rozmery: 15x40m.

DISPOZÍCIA DOMU 1 : vstupná chodba s prechodom do garáže, priestranná obývacia časť s jedálňou a kuchyňou, dve kúpelne, hosťovská izba, detská izba, spálňa. 

DISPOZÍCIA DOMU 2 : vstupná chodba, obývacia časť s kuchyňou, spálňa so vstupom do záhrady, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Táto nehnuteľnosť je vo fantastickom technickom stave a nevyžaduje rekonštrukciu. Dom má nízke náklady za energie, cca 180 Eur. Dom sa predáva vrátane nábytku.

V prípade záujmu o viac informácií ako aj možnosti obhliadok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 33 55 00. Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
640 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
210 m2
Zastavaná plocha:
232 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
6
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Rok výstavby:
2010
Celková plocha:
640 m2
Počet garáží:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

Mgr. Klaudia Gregušová, MBA

konateľka, realitná maklérka

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • rusr

Zakladateľka mediálno-realitnej spoločnosti Mgr. Klaudia Gregušová, MBA vyštudovala právnickú fakultu a ukončila postgraduálne štúdium executive Master of business administration na filiálke Varšavskej univerzity - fakulty manažmentu v Prešove. Skúsenosti na trhu s realitami má aktívne viac ako 5 rokov. Riaditeľka spoločnosti vedie team siedmich maklérov v pobočkách Bratislava, Nitra a Poprad.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti